10 månader idag!

image

Världens goaste unge blir idag 10 månader! Dessa 10 månader har verkligen gått i ett. Det är verkligen helt sjukt att tänka på att om 2 månader fyller han 1 år. 1 år!! Vart har detta året tagit vägen!?

Förra året vid denna tidpunkt hade jag en mage med vårt lilla troll i, kommit hem från en veckas semester, jobbade på SAFE education, fått besked om att jag kommit in på en utbildning som jag sökt samt att jag inväntade att min semester/mammaledighet skulle börja.

Nu 10 månader senare sitter jag på Unibail Rodamco där jag jobbar som Legal Assistant Nordic, jag har avslutat första året på min utbildning till Paralegal med helt okej betyg trots omständigheterna, jag är förlovad med en helt underbar man, en man som är en underbar pappa, en man som alltid ställer upp, en man som jag älskar enormt mycket!

Ibland är livet allt bra jäkla gött!