En regnig dag

Imorse när jag vaknade fick jag titta både en och två gånger på klockan. Klockan var nämligen 8:30! Trodde först att detta var ett skämt men vår lilla kille hade tagit sovmorgon till 8:30! Whoop whoop! Första gången som han sover så länge. Hoppas nu bara att han gör detta till en vana 🙂

När vi kom upp såg vi att regnet vräkte ner så det var verkligen en perfekt dag att ta sovmorgon på. Inte direkt så att vi hade missat något. Om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt ganska skönt med en regnig dag. Dagar som dessa kan man med gott samvete gå inne och pyssla lite. Just nu försöker vi få ordning på lägenheten inför Winstons 1 års kalas. Vi har två problem med vår lägenhet. För det första har vi alldeles för mycket saker och för det andra så är den för liten. Så antingen får vi se till och slänga lite saker eller så får vi hitta en större lägenhet. Vilket i Stockholm inte är det lättast!

Annars idag står Legal English, inlämningsuppgift 2, och en GRIT kvartal på schemat. Tyvärr innebär den sista att jag behöver ta mig ut i regnet och in till stan. Suck! Redan nu känns detta jobbigt. Tur att jag vet att det kommer känns väldigt gött efteråt.

Igår var tanken att jag skulle ha varit på middag med några av mina härliga vänner. Men när det är en liten inblandad i ens planering blir det inte alltid riktigt som man tänkt sig. Så ingen middag för mig utan istället spenderades kvällen hemma tillsammans med lilla hjärta.