Gnällig liten Winston

De två senaste dagarna har inte varit roliga. Winston har varit extremt gnällig och sovit dåligt under dagen. Vilket har lett till att även jag varit på ett halvdåligt humör med noll tålamod. Tur att Winston har världens bästa pappa och jag världens bästa sambo som rycker ut och hjälper mig. För jag håller på att bli tokig! Precis när han är på väg att somna rycker han till och slår upp sina små blå. Jag försöker ha fasta rutiner, så gott det går till en 7 veckors, och jag försöker verkligen lägga honom när jag ser tecken på trötthet, men jag lyckas inte få honom att somna själv. Inte än i alla fall. Jag vet att det bara är att jobba på, men det är så jädra frustrerande när jag gör allt jag kan utan att det ger några resultat. Jag vet att de kommer, problemet är att jag inte är den mest tålmodiga människan. Kanske någon mer än Winston som har något att jobba på;-)