God fortsättning på det nya året!

Idag vaknade vi upp till 2016 och det gjorde jag runt 06:30, fästmannen jobbar idag så han var tvungen att sätta alarm igår, usch och fy, strax innan 06 ringde hans klocka, men vår lilla kille vaknade inte utav detta utan sov så gott ända fram till strax innan 9. Då är ju min fråga varför i h-vete jag skulle vakna av mig själv 06:30? Enda dagen på jäkligt länge som lillkillen sover, vilket innebär en chans för mig att också få sova, men nej jag måste naturligtvis vakna 06:30! Suck! Dock ska jag inte sticka under stolen med att det var ganska mysigt att få morgonen för mig själv. Det tillhör, som ni säkert kan förstå, inte till vanligheterna.

Gårdagen böjd på en lugn och tidig kväll. Strax efter 22 somnade vi. Jag skulle inte ha klarat att vara uppe till tolvslaget. Inte ens om jag hade velat. Vi lyckades fixa vår trerättersmiddag som till förrätt bestod av gratinerad hummer, oxfilé med potatisgratäng, väldigt klassiskt, till huvudrätt samt kladdkaka med vaniljgrädde till efterrätt. Very nice! En annan sak som också är väldigt skönt är det faktum att vi idag inte är det minsta bakfulla samt att Winston sov sig igenom nyårsraketerna. Vi visste ju inte hur han skulle reagera när det väl satte igång, men det var verkligen inga problem för honom. Själv vaknade jag av att det var ett väldans smällande utanför men Winston han sov så sött. Underbara lilla unge!