It’s over it’s finally over

Helvetesveckan är äntligen över! Whoop whoop! Sista inlämningen skickade jag in till Uppsala Universitet hela 3 timmar innan utsatt deadline. Dock var det två frågor jag inte riktigt fick kläm på men det gör inte så mycket. Den är inskickad och det är alltid gött att få tillbaka feedback så jag vet vad jag kan tänka på till nästa inlämning. Dock var det inte lika nice när jag fick ett mess från chefen som undrade när jag skulle komma in nästa gång. Ingen stress men…..

Jag kan förstå att de undrar vart jag tagit vägen men denna veckan har det bara inte funnits tid till att komma in på kontoret. Jag vet att jag borde ha varit där men jag har verkligen inte haft tid! Och detta har stressat mig enormt mycket. Jag vill verkligen vara där så jag kan få chansen att lära mig mer, få fler och mer utmanande arbetsuppgifter. MEN om jag inte är där kan jag inte vinna deras förtroende och visa vad jag går för vilket innebär att de inte kommer ge mig mer utmanande arbetsuppgifter.

Och som förra veckan blev kan jag verkligen förstå varför. Jag stressade in på måndag sen kom jag instressande en kortis på Winstons födelsedag och han fyllde i tisdags sedan dess har jag inte varit där utan jag har spenderat kvällarna med näsan i böckerna. Har det inte varit The Fundamentals of Swedish Law, har ni inte läst denna så kan jag varmt rekommendera den ;-),  så har det varit boken Civilrätt. Vill lova att det är så jäkla nice att allt äntligen är färdigt. Eller det är inte riktigt sant för vi har en tenta kvar innan vi är färdiga med kursen. EN liten jädra tenta! Efter den kan jag släppa Paralegalutbildningen för ett litet tag och bara fokusera på mitt jobb på Unibail. Fatta va jädra gött!

_DSC0891

Bild från vår gravidfotografering med Kate Gabor