Kanarieöarna – dag 3

Börjar mer och mer komma in i någon form av rutin här nere med liten kille. Kors i taket så sover han lite längre här nere vilket gör att hans powernap kommer lite senare här än hemma. Vilket är bra då vi hittills har spenderat förmiddagen i poolen. Tänkte skriva vid men kom på att vi aldrig är vid poolen utan alltid är i. Från det att vi kommer dit tills det att vi går hem så ligger vi i poolen. Vi ser ut som skrynkliga russin när vi kommer tillbaka till rummet.

Imorse började vi dagen lite flådigare än vanligt då det var Jeanettes födelsedag. Vi startade dagen med rosa skumpa. Inte min favorit start men en klunk för att skåla in kunde till och med jag leverera😊Så innan morfar och Jeanette hade vaknat klädde vi på oss och begav oss ner till affären för att köpa nybakat bröd. Mest som en underhållning för liten kille. Tydligen var det fler än bara vi som hade tänkte denna tanke så det var bara till att snällt rätta in sig i ledet.

Lite sällskapsresan är det allt här nere då vi både har svenskt kaffe på rummet och kan köpa Aftonbladet och Expressen i affären. Gäller att hålla tungan rätt i mun då de flesta här nere verkar förstå svenska alternativt är svenskt. Gran Canaria aka Sverige light😊

I och med att det var Jeanettes födelsedag hade de bokat bord på en restaurang som tydligen är jättepopulär och man inte kan besöka om man inte har bokat bord. Mycket riktigt. När vi kom dit vid 18-tiden stod det små skyltar med ordet reserverat på, på varje bord. Restaurangen var helt fullbokad innan den ens hade öppnat. Så var maten så god som morfar och Jeanette hade sagt? Ja det var den! Tror till och med att den var bättre! Världens gulligaste lilla ägare som gjorde allt för Winston och för oss med. Kan bara bli full poäng och en härrans masssa 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻I och med att det var Jeanettes födelsedag gick vi all in och körde på en 3-rätters. Så här i efterhand var inte det den bästa idén då de inte direkt snålar med maten. Nästa gång ska jag se till att skippa både frukost och lunch innan jag går dit😝 Så summa sumarum om ni besöker Puerto Calma se för bövelen till att besöka denna lilla underbara restaurang Don Quijote.