Kanarieöarna – dag 6

Näst sista dagen och vi vaknade upp till ännu en mulen dag! Va fan är det här om? Åkte ju inte direkt hit för att få två muliga dagar. Jag vill ju ha SOL☀️Vill ju inte komma hem lika vit som när jag åkte. Nån måtta på dumheter får det ju allt vara😝 Dock sägs det att det ska bli sol imorgon och jag hoppas verkligen att Pohlman eller vem det nu än är som spår väderleken här here har rätt. För då jäklar ska de tre pepparkaksgubbarna få en pepparkaksgumma.

Imorgon är vår sista dag här på Kanarieöarna och på onsdag bär det av hem igen mot Stockholm och på torsdag är man åter tillbaka i verkligheten med jobb och allt som hör verkligenheten till. En viss del av mig längtar verkligen hem samtidigt som en annan del av mig verkligen gillar att vara här. Finns verkligen inga måsten utan man tar dagen som den kommer. Helt galet skönt!

Trots det molniga vädret ville naturligtvis en liten kille till poolen. Han älskar verkligen poolen! Och han har blivit som jäkla tuff i vattnet. Nästan lite för kaxig då han hoppar från poolkanten innan någon av oss är där för att fånga upp honom. Det slutade med att vi idag fick tvinga på honom hans nya simpuffar som han valde ut igår. Till hans stora glädje och förtjusning kunde han flyta alldeles själv med dessa simpuffar. De som vi hade med oss ner var nämligen lite för stora och gjorde istället att han sjönk som en sten då han inte kan hålla sig flytande själv.

Vi avslutade kvällen på en annan Italiensk restaurang som jag och Magnus tyckte var bra men resten av gänget alltså morfar och Jeanette inte alls gillade. Dock blev det en tidig kväll för oss alla då vi nu börjar bli en aningens slitna.