Nyårsafton

Det är helt sjukt vad detta året har gått fort! Känns som att 2015 gick betydligt snabbare än 2014. Antagligen beror detta på Winston, att vi har kunnat följa hans utveckling under hela 2015. En utveckling som gått i ett rasande tempo. Inte konstigt att 2015 har sprungit ifrån mig.

Idag är det sista dagen på detta år, 2015, och imorgon påbörjas ett nytt år 2016. Ett nytt spännande år som än så länge är ett oskrivet blad. Jag vet att precis som 2015 kommer 2016 att bli ett bra år, svårt att slå 2015. 2015-04-21 är datumet som min sambo gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Ett rungande JA blev mitt svar på den frågan. Jag behövde ju inte direkt någon betänketid. Kommer inte ens ihåg om han hann ställa klart frågan innan jag svarade JA.

Att 2016 kommer  bjuda på många nya och spännande saker är jag helt övertygad om. Några saker som jag redan nu vet kommer att hända är att jag fyller 34 år i april, vårt lilla hjärta blir 2 i september, min underbara fästman fyller 36 i september, mina hjärtan fyller nämligen år samma månad, samt att jag kommer ta min examen från Påhlmans och kommer kunna titulera mig som Paralegal. Förutom dessa saker har jag absolut ingen aning om vad 2016 kommer att bjuda på. Något som jag gärna skulle vilja bli bättre på, om jag fick önska mig vad som helst, är fotografering. Jag älskar verkligen att fota och jag vill verkligen utvecklas ännu mer. Framför allt skulle jag vilja bli bättre på att dokumentera vardagen och inte bara speciella tillfällen. Jag har ofta med min kameran men ibland känns det som att jag tränger mig på med kameran. Jag vågar inte riktigt plocka fram den. Jag funderar därför på om jag ska haka på ”365-dagars” det handlar helt enkelt om att försöka ta en bild per dag under hela 2016. Detta är något jag aldrig gjort tidigare och jag tror att det skulle vara en rolig idé. 2016 är dessutom ett skottår så därför blir det egentligen en ”366-dagars”.

En annan sak som jag önskar bli bättre på är att framkalla alla bilder. Kanske inte alla 25 000 isch men låta några av våra bilder bli till fina tavlor och få lite liv och inte ligga på min hårddisk och samla damm. Det finns så sjukt mycket vi kan göra med våra bilder men jag får liksom aldrig tummen ur. Vilket är väldigt synd! Det skulle vara himla mysigt med lite mer bilder uppe på våra just nu vita kala väggar.

Men innan allt detta händer ska jag mysa sista dagen på 2015 med min familj. Vi kommer att fira in det nya året med en lugn hemmakväll. Vi ska till och med försöka ge oss på en trerätters. Orsaken till att jag skriver försöka är att vi har aldrig gjort detta tidigare med en vild 15-månaders. Men en utmaning tackar jag aldrig nej till.

Så med förhoppningar och drömmar, stora som små, välkomnar vi 2016 med allt det innebär.

_DSC8516 kopiera