Parkhäng

03:40 bestämde sig Winston att det var morgon. Jag och Magnus var av en helt annan åsikt. Dock räknades vår åsikt inte imorse utan det var bara till att kliva upp. Jäkla tur att jag kom ihåg att handla kaffe igår för om vi hade haft en kaffeincident 03:40 vet jag verkligen inte vad jag hade gjort. Jag fattar verkligen inte hur en så liten kille kan ha så jävla mycket energi mitt i natten! Och vad ska han upp å göra 03:40? Som tur var så tog Winstons energi slut vid 7 tiden så då passade även vi på att ta en tupplur.

Efter tuppluren drog vi på oss kläderna och begav oss bort mot parken. Fy fasen va kallt det var! Termometern visade -3 men det kändes fan mig kallare så det blev bara en kortare visit i parken. Gungan var idag ingen större hitt men rutschkanan däremot den var rolig!

Efter parkhäng försökte vi skapa lite julkänsla. Svårt att få till någon julkänsla när det känns och ser ut som en vacker höstdag ute. Men idag snöade det! I säkert en hel minut snöade det. Det räcker inte för att jag ska få en vit jul men kanske detta hjälper; Dear Santa All I want for Christmas is snow 🙂 Det gäller att bli glad över det lilla. Jag blev så glad att jag till och med fixade iordning lite julgodis. Det fick bli några Mozartkulor. Typ det enda jag kan åstadkomma. Försökte mig på lakritsknäck häromdagen och det slutade med att jag fick slänga knäcken då jag hade haft i på tok för mycket lakritsextrakt. Ja ja på´t igen!