Planera 1 års kalas

Den 15 september fyller the little dude 1 år. ETT år! Helt sjukt att tiden har gått så fort! Vi har i alla fall påbörjat planeringen med hans kalas. Som det ser ut just nu kommer vi att hyra en lokal i vår bostadsförening och bjuda över familj, släkt och vänner på fika för att sedan ta med familjen ut och äta på kvällen om lillemannen vill. Allt hänger lite på hur trött vår lilla 1-åring kommer att vara efter kalaset. Jag skulle tippa på att vi kommer ha en väldigt sockerhög men trött lillkille.

Känns riktigt nice att vara ute i så här god tid för jag ger mig fasen på att vi trots detta kommer att vara ute med det mesta i sista sekunden. Så nu sitter jag och pillar på inbjudningskorten. Är inte riktigt överens med pennan jag köpte så det kan bli till att fixa både nya kuvert samt en ny penna. Vill ju att hans första inbjudningskort är fina. Nä inte fina utan helt jäkla perfekta!