Vart har sommaren tagit vägen?

En mycket bra fråga! Lika mycket som jag saknar solen och värmen lika mycket älskar jag att det regnar och är lite svalare ute. Det är skönt att kunna sitta inne utan att känna att jag håller på att dö av värmeslag.

Hela förra veckan bjöd på strålande sol och runt 30 grader. Helgen var inget undantag! Sol, sol och åter sol. Som om detta inte räckte fick vi även finbesök under helgen. Ingen mindre än världens bästa morbror var på besök tillsammans med sin tjej. Saknar verkligen att kunna hänga med brorsan. Blir inte så ofta som jag skulle vilja. Det är verkligen inte jättelångt mellan Stockholm och Karlstad men från vår sida blir det alltid ett projekt. Låna bil, hämta bil, packa bil osv. Jag intalar mig själv att det inte skulle vara ett projekt om vi hade en egen bil. Så det första jag tänker köpa den dagen vi flyttar utanför Stockholm är en bil. Jag saknar verkligen frihetskänslan en bil ger. Bara hoppa in och ge sig av. Jag saknar dock inte kostnaderna som en bil för med sig. Blir lite av ett moment 22 känner jag.

Tanken var att vi skulle ta en tur till Skansen men Winston hade inte riktigt samma agenda. Så istället för Skansen bjöd helgen på Mälarpaviljongen och Gamla stan. Bästa ställena då Stockholm visade sig från sin absolut bästa sida.